POLNJENI LIGNJI S ŠPINAČO IN LOVKAMI
Sestavine (za 2 osebi):
- 500g lignjev
- 200g sveže špinače
- en rumenjak
- strok česna
- sol, poper
- kokosova maščoba za peko
Priprava:
Lignje splahnemo in jih dobro osušimo. Lovke in svežo špinačo nasekljamo. Dodamo rumenjak, solimo in popramo. S pripravljenim nadevom napolnimo lignje in jih zapremo z zobotrebcem. Spečemo jih v ponvi na kokosovi maščobi.
- 500g lignjev
- 200g sveže špinače
- en rumenjak
- strok česna
- sol, poper
- kokosova maščoba za peko
Priprava:
Lignje splahnemo in jih dobro osušimo. Lovke in svežo špinačo nasekljamo. Dodamo rumenjak, solimo in popramo. S pripravljenim nadevom napolnimo lignje in jih zapremo z zobotrebcem. Spečemo jih v ponvi na kokosovi maščobi.
Komentarji
Objavite komentar